Võta meiega ühendust +372 565 71 565 või taotle tagasihelistamist

Vähem kui aasta tagasi leidis gaasil töötavate sõidukite nimekiri täiendust ühe väga kummalise masina näol… nimelt on selleks tank! T-55 Merida on esimene tank, millele on paigaldatud LPG süsteem. See muljetavaldav projekt viidi läbi Poola ettevõtte Białystok eestvedamisel. Milleks aga otsutasid mehhaanikud taolise konversiooni kasuks? Vastus on lihtne – sest nad võisid!

T-55 Merida on 46-tonnine sõiduk, mille keskmeks on 36-liitrine mootor, mis on võimeline läbima 640 km. Autogaasi süsteemi paigaldamine tõi endaga kaasa märkimisväärse heitgaaside vähenemise ning vähendas kütuse kulu ligikaudu 25% võrra, millega kaasnes 30% tõus jõudluses ja pöördemomendis.

LPG süsteemi paigaldamine tanki näitab, kui suur on autogaasi süsteemide potentsiaal ning kui laialdaselt neid kasutada on võimalik.

Millistesse sõidukitesse on võimalik paigaldada autogaasi süsteemi?

LPG ja CNG süsteemid on paigaldatavad peaaegu igasse sõidukisse, nagu näha, isegi tankidesse. Kõige olulisem on teadvustada, milline süsteem vastab kõige paremini Teie ootustele ning auto omadustele. Seetõttu soovitame Teil tutvuda meie online konfiguraatoriga, et teha kindlaks, milline süsteem sobiks kõige paremini just Teie autole.

Online autogaasi süsteemi konfiguraator.

Kas olete huvitatud DIGITRONIC AUTOGASi toodetest?
või helistage meile